Livrare rapidă din stoc!

Accesorii pentru camion de care ai putea avea nevoie

Accesorii pentru camion de care ai putea avea nevoie
Un sofer de camion are nevoie mereu de diferite accesorii care sa il ajute sa conduca in cele mai bune conditii si sa aiba certitudinea ca totul este in siguranta. Acestea pot fi achizitionate cu usurinta si online, iar daca alegi sa le cumperi de la Dauto, vor ajunge la tine in cel mai scurt timp. Cele mai populare si practice accesorii pot fi cumparate la preturi accesibile si corecte de pe dauto.ro, totul din numai cateva click-uri.

Antifurtul pentru rezervorul de combustibil

Furtul de combustibil este o problema cu care se confrunta frecvent soferii de camion, motiv pentru care, o forma suplimentara de securizare a rezervorului este binevenita. Pentru asta, poti achizitiona un antifurt pentru camion pe care sa il montezi pe vehiculul tau si sa stai mai linistit din acest punct de vedere. Cand faci o astfel de alegere tine cont de dimensiunile produsului, pentru a se potrivi la modelul tau de camion, dar si de modul in care este realizat, pentru a fi cat mai eficient si sigur.

Oglinzile suplimentare

Vizibilitatea este foarte importanta pentru orice sofer, insa este ceva mai dificil de obtinut in cazul celor de camion. Pentru a fi totul mai simplu si mai sigur, poti folosi oglinzi suplimentare, care sa ofere o vedere mai buna chiar si pentru cele mai multe dintre punctele oarbe. La Dauto vei gasi oglinzi suplimentare de diverse dimensiuni, cu brida de fixare ajustabila si carcasa rezistenta, din plastic.

Nuca de rotire pentru volan

Soferii de camion conduc foarte mult timp, iar meseria poate fi mai obositoare decat ar putea sa para pentru unii. Acesta este motivul pentru care se recomanda diferite accesorii, precum nuca de rotire pentru volan, care ajuta la imbunatatirea miscarilor volanului din timpul condusului si la mai mult confort. Aceste aspecte sunt foarte importante, data fiind dimensiunea unui volan de camion. Nuca de rotire este un accesoriu gandit in asa fel incat sa fie cat mai ergonomic, motiv pentru care te vei obisnui rapid cu el.

Cablu vamal

Cablul vamal este un alt accesoriu foarte important, care contribuie la siguranta marfii din camioanele cu prelata. Asigura in mod eficient incarcatura si te va ajuta sa ajungi in siguranta la destinatie. Este confectionat din otel, un material foarte rezistent, poate fi de diverse lungimi si este nituit in capete.

Claxon pentru mersul in marsarier

In timpul mersului cu spatele, camioanele au unghiuri moarte si este bine ca soferii sa semnalizeze cat mai bine intentia pe care o au. Pentru asta, exista claxoane speciale, gandite pentru mersul in marsarier. Acestea se alimenteaza la priza auto si se instaleaza pe exteriorul camionului, fiind rezistente la toti factorii de mediu.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare accesorii auto pentru camion, insa exista si multe altele, iar pentru a avea mereu acces la cele mai bune poti apela cu incredere la Dauto – partenerul ideal al tuturor soferilor, care cauta mereu solutii mai bune si modalitati prin care sa isi faca munca mai usoara si mai sigura.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!