Livrare rapidă din stoc!

Proiectoare suplimentare

Afiseaza: 1-24 din 49 produse

 Filtre

Proiectoare suplimentare pentru camioane oferite de Dauto

Proiectoarele pentru camioane sunt esentiale pentru siguranta soferilor, dar si a celorlalti participanti la trafic. Acestea ofera o iluminare mai buna pe timp de noapte, in conditii de ceata, ploaie sau ninsoare, reducand considerabil riscul de accidente. Totul nu se rezuma doar la functionalitate pentru ca proiectoarele suplimentare adauga un aspect estetic si personalizat camioanelor, iar la Dauto te asteapta doua tipuri de proiectoare, Full LED si Halogen plus LED pentru a veni cu un raspuns la nevoile tuturor soferilor.
 

Avantajele proiectoarelor LED pentru camioane

Proiectoarele LED sunt populare datorita eficientei lor energetice si duratei de viata indelungate. Consuma mai putina energie decat alte tipuri de proiectoare, reducand costurile de intretinere, iar durata de viata este de aproximativ 50.000 de ore, ceea ce inseamna ca nu vor necesita o inlocuire frecventa. Chiar daca pretul de achizitie este mai ridicat, suma se va amortiza in scurt timp datorita eficientei energetice si duratei de viata generoase.
 

Avantajele proiectoarelor cu halogen pentru camioane

Proiectoarele cu halogen au un pret de achizitie mai mic in comparatie cu cele LED si asigura o iluminare suficienta pentru majoritatea situatiilor, fiind usor de inlocuit atunci cand este cazul. In schimb, durata de viata este mai redusa, de regula, de circa 2.000 de ore, iar consumul energetic este mai mare.
 

Luarea celei mai bune decizii in materie de proiectoare suplimentare

Atunci cand alegi proiectoarele potrivite este important sa tii cont de puterea lor. Proiectoarele cu o putere mai mare ofera o iluminare mai intensa, chiar daca o asemenea performanta vine cu un consum energetic mai mare. Totusi, pentru a avea certitudinea ca ai luat o decizie inspirata, asigura-te ca sistemul electric al camionului poate suporta puterea proiectoarelor alese.
 

Fascicul larg vs. Fascicul ingust

Exista doua tipuri principale de fascicule pentru proiectoare pentru camioane, cel larg si cel ingust. Primul dintre acestea asigura o iluminare extinsa in apropierea vehiculului, in timp ce fasciculul ingust se concentreaza pe o zona mai mica, dar mai indepartata. Alegerea ramane la latitudinea fiecarui sofer, in functie de nevoie si preferintele sale.
 

Locul de montare

Exista mai multe posibilitati de montare ale proiectoarelor camioanelor, inclusiv pe bara de protectie, pe plafon sau pe capota motorului. Alege o optiune de montare care sa fie compatibila cu camionul tau si sa ofere cel mai bun unghi de iluminare pentru o experienta mai buna la volan.
 

Alte detalii care te ajuta

Cand alegi proiectoare suplimentare pentru camionul tau, ia in considerare si alte caracteristici, cum ar fi rezistenta la apa, praf si vibratii, dar verifica si daca acestea dispun de functii suplimentare, precum lumina de zi sau semnalizare. Calitatea produselor pe care le comercializam face diferenta, iar acestea vor putea fi folosite chiar si in cele mai dificile contexte, fara sa se deterioreze.

La Dauto te asteptam cu numeroase modele excelente menite sa iti asigure conditiile perfecte pentru a circula de fiecare data in deplina siguranta. In plus, nu doar ca gama este variata, dar si costurile sunt accesibile, astfel incat pretul sa nu fie un impediment in achizitionarea proiectoarelor pentru camioane.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!