Livrare rapidă din stoc!

Faruri tractor, utilaje, camioane

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Faruri pentru tractoare, camioane si alte utilaje

Fiecare vehicul care circula pe drumuri publice si nu numai trebuie echipat corespunzator pentru a oferi vizibilitate optima, iar acest lucru trebuie avut cu atat mai mult in vedere cand vorbim de tractoare, camioane si utilaje.

Faruri pentru tractoare

Tractoarele au nevoie de echipamente speciale, in asa fel incat sa fie cat mai vizibile, deoarece sunt autovehicule mari, care pot fi un real pericol atunci cand circula pe soselele publice. In plus, iluminatul este necesar si pentru a putea fi efectuate lucrari agricole pe timp de noapte.

Farurile pentru tractoare trebuie sa fie compatibile cu vehiculul pe care il ai, sa aiba o putere suficient de mare, sa prezinte rezistenta in diferite situatii si sa aiba omologarile necesare.

La Dauto poti gasi atat faruri dreptunghiulare, cat si patrate sau rotunde, care sunt atat pentru faza lunga, cat si pentru faza scurta si pozitii. Pentru un montaj corect si pentru eficienta, iti recomandam sa soliciti sprijinul unui service autorizat.

Faruri pentru camioane

Camioanele sunt autovehicule de mari dimensiuni, care necesita o echipare corespunzatoare. Iluminatul lor este deosebit de important, deoarece camionul trebuie sa aiba o buna vizibilitate in permanenta, in caz contrar fiind expus pericolelor, dar si sanctiunilor aspre.

Cand trebuie sa cumperi faruri pentru camion, trebuie sa urmaresti ca acestea sa indeplineasca o serie de criterii: sa indeplineasca reglementarile legale aflate in vigoare, sa fie compatibile cu autovehiculul si sa indeplineasca o serie de criterii de performante. Alege cu atentie farurile compatibile si bazeaza-te pe noi pentru a comanda cele mai bune produse.

Faruri pentru utilaje

Sunt multe utilaje care circula pe drumurile publice si care fac parte din categoria acelor echipamente si vehicule care ajuta in constructii, intretinerea si repararea drumurilor, curatarea de zapada etc. Acestea trebuie echipate in asa fel incat sa poata fi observate cu usurinta chiar si de la distanta mai mare si semnalizate in permanenta asa cum se cuvine.

Pentru asta, iluminatul joaca un rol foarte important si este necesar sa alegi farurile compatibile cu fiecare utilaj in parte. Acestea trebuie ca la randul lor sa respecte reglementarile in vigoare, pentru a fi sigure pentru toti participantii la trafic.
Daca vrei sa cumperi faruri pentru tractoare, camioane sau utilaje, la noi vei gasi o multime de modele, de la numeroase branduri de renume.

Daca alegisa cumperi faruri pentru camioane sau tractoare din magazinul nostru, vei avea parte de livrare rapida, in 24-72 de ore de la plasarea comenzii, daca produsele sunt pe stoc. In cazul in care ai nevoie de produse realizate la comanda, termenul poate fi putin mai lung, in functie de numarul de comenzi si de timpul de executie al piesei pe care o doresti.

La noi nu vei gasi doar faruri pentru utilaje si camioane, ci si multe alte produse, precum: accesorii, aparate si unelte de masura, echipamente de protectie, scule electrice, piese auto, unelte si scule pentru casa si gradina si multe alte. Descopera-le chiar acum pe toate si fa alegeri inspirate!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!