Livrare rapidă din stoc!

Ai nevoie de bara proiectoare pentru camion? DAUTO iti face pe comanda produsul dorit!

Ai nevoie de bara proiectoare pentru camion? DAUTO iti face pe comanda produsul dorit!
Siguranta este in prim plan in trafic, mai ales cand este vorba de masini de mare tonaj cum sunt camioanele. De aceea este important sa fii asigurat la fiecare traseu, cu elementele specifice necesare, pentru a nu intampina nicio dificultate. Lumina este fara doar si poate un element indispensabil pentru astfel de activitate, care te ajuta sa faci fata chiar si celor mai provocatoare conditii. Dauto iti vine in ajutor in acest sens cu o multime de elemente de iluminat, de tipul barelor proiectoare, pe care sa le poti personaliza dupa bunul plac, inca dinainte sa le comanzi. Dar hai sa te convingi singur cum decurge un proces de cumparare pe site si de ce sa alegi Dauto de fiecare data cand vrei sa aduci o dotare suplimentara camionului tau.

Poti sa iti personalizezi bara dupa propriile preferinte si nevoi

Intra pe site si selecteaza brandul de camion pe care il detii. Iti vor aparea zeci de modele de bara proiectoare dintre care sa alegi, dar asta nu e tot. De indata ce ai selectat una dintre optiuni, iti va aparea o pagina complexa de alternative, detalii si aspecte cu care vei putea jongla pentru a-ti concretiza modelul ideal. Altfel spus, abia acum incepe munca grea, insa pentru a o simplifica pe cat posibil, ia-o cu inceputul. Ce tip de cabina ai? Cate leduri vrei sa aiba bara? Ce culoare sa fie lumina? Pozitiile sa fie doar pe fata sau si spate? Mai apoi poti trece la detalii precum pozitia lampilor, tipul de suport dorit, daca sa aiba sau nu instalatia electrica inclusa, sa fie vopsita electrostatic sau nu si multe alte aspecte de care depind in mod direct rezultatele finale.
Pe scurt, sa cumperi de la Dauto inseamna ca ai gasit varianta perfecta, fara ca ea sa fie neaparat configurata in forma pe care tu o vrei. Ai posibilitatea sa obtii exact produsul pe care ti-l doresti si de care ai nevoie cu minim de efort, iar asta va reprezenta un adevarat avantaj pentru toti soferii de camioane.

Preturile se adapteaza dupa complexitatea variantei alese

Desi ai o gama foarte diversa de optiuni dintre care sa alegi, nici din punct de vedere financiar nu trebuie sa iti faci griji atunci cand alegi Dauto. Pentru a avea garantia faptului ca platesti cel mai corect pret, vei putea observa in timp real cum valoarea acestuia se modifica in timp ce tu selectezi detaliile. Cu alte cuvinte, la fiecare element inclus, vei putea observa taxa suplimentara care se adauga. Desigur, daca nu ai nevoie de un anumite aspecte, nu va fi nevoie sa platesti pentru ele. Deci si pretul se personalizeaza, ceea ce inseamna ca te vei bucura de cel mai transparent sistem de calcul al costurilor finale care te va convinge sa revii pentru ca vei putea oscila intre selectii pana ajungi la bara ideala, dar si la costul care ti se pare cel mai rentabil pentru ceea ce primesti.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!