Livrare rapidă din stoc!

Cadouri pentru soferii de camion: Un ghid despre lucrurile cool pe care soferii de camion si le doresc

Cadouri pentru soferii de camion: Un ghid despre lucrurile cool pe care soferii de camion si le doresc
Se apropie ziua de nastere a unui prieten care este sofer de camion si ai nevoie de cateva idei de cadouri cu care sa-l surprinzi pe acesta? Desi ai putea crede ca alegerea cadourilor pentru cei care practica aceasta meserie este dificila, in realitate insa exista o multime de lucruri cool pe care soferii de camion si le doresc, iar despre cateva dintre acestea vom vorbi si noi in cele ce urmeaza. Oricare ar fi ocazia, intotdeauna este un moment prielnic pentru a-i face cadouri deosebite unui sofer de camion, asa ca iata cateva idei care speram sa te inspire in acest sens.
 

Proiectoare suplimentare Full LED


Astfel de accesorii, desi pare a fi doar pur estetice, ofera si un plus de siguranta soferilor de camion si reduc riscul de accidente, deoarece sunt proiectate pentru a imbunatati vizibilitatea la drum pe timp de noapte si in conditii meteorologice nefavorabile. Prin urmare, daca te gandesti la un cadou frumos, dar si practic in acceasi masura, o bara proiectoare full LED este cu siguranta o alegere cu care nu vei da gres.
 

Paravanturi


Aceste accesorii ofera numeroase avantaje, de la faptul ca asigura o buna circulatie a aerului si elimina zgomotul din timpul mersului, pana la faptul ca protejeaza impotriva razelor de soare sau intemperiilor si previn depunerile de praf si murdarie. Astfel, daca iti doresti un cadou care sa contribuie in mod decisiv la starea generala de confort a unui sofer de camion, atunci un set de paravanturi se va dovedi o alegere mai mult decat inspirata.
 

Placuta cu numele soferului


Accesoriile personalizate, asa cum sunt binecunoscutele placute cu numele soferului, sunt o alegere tot mai populara atunci cand vine vorba de cadoul perfect pentru soferii de camion. De asemenea, tot in categoria cadourilor simbolice pentru cei care practica aceasta meserie include si brelocurile personalizate cu fotografie sau mesaj, ceea ce inseamna ca optiunile pe care le ai la dispozitie pentru a-i surprinde pe soferii de tir nu sunt deloc putine.
 

Casca Bluetooth


O casca cu microfon incorporat este unul dintre cele mai utile articole pe care le poti oferi in dar unui sofer de camion. Dupa cum cel mai probabil stii deja, este ilegal ca soferii sa stea pe telefon atunci cand se afla la volan, asa ca un astfel de dispozitiv ramane o solutie demna de luat in calcul.

Acestea sunt doar cateva idei de cadouri pe care orice sofer de camion ar fi bucuros sa le primeasca. Desigur, lista poate continua si cu alte accesorii must-have pentru camioane, iar vestea buna este ca majoritatea dintre acestea se afla acum la doar un click distanta, pe dauto.ro. Avem o gama larga de articole de calitate superioara pe care soferii de camion si le doresc, asa ca nu iti ramane decat sa explorezi gama noastra de produse si sa le comanzi pe cele pe care le consideri cele mai potrivite pentru a fi oferite in dar soferilor de camion.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!