Livrare rapidă din stoc!

Care sunt sculele electrice de care ai nevoie pentru masina ta?

Care sunt sculele electrice de care ai nevoie pentru masina ta?
Nu trebuie sa fii mecanic auto ca sa iti cumperi cateva dispozitive de care stii ca poti avea nevoie in orice moment atunci cand pleci la drum. Prin urmare, ca un sofer responsabil, va trebui sa te asiguri ca, indiferent unde pleci, ai la tine tot ceea ce consideri ca ti-ar fi de folos, in cazul in care masina ta se defecteaza pe drum. Despre cat de importante sunt anumite scule electrice si care este rolul fiecaruia, iti povestim in cadrul acestui articol.

Orice drum trebuie planificat in detaliu

Pornirea intr-o calatorie implica mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont, printre care si grija de a avea cateva scule electrice de baza cu tine la drum. Fie ca urmeaza sa parcurgi sute sau mii de kilometri, este bine ca masina ta sa fie dotata corespunzator. Indiferent daca pleci la drum singur, cu prietenii sau cu familia, exista cateva lucruri de care nu ar trebui sa te lipsesti. Ceea ce iti vom prezenta este doar o mica lista a produselor esentiale care te vor ajuta in cele mai dificile situatii intalnite atunci cand esti pe drum pentru o perioada lunga de timp. Pregatirea din timp este secretul pentru a face fata unei urgente. Multi soferi neglijeaza acest aspect si aceasta este o greseala destul de mare, mai ales atunci cand se lasa intunericul.

Sigilant pentru anevelope

Aceasta este o modalitate ieftina de a repara o anvelopa dezumflata, fara a fi nevoie sa o schimbi. Evident, acest dispozitiv te poate ajuta sa poti economisi timp si energie pana la un magazin de piese auto si iti poti rezolva singur problema, daca este nevoie.

Compresor

Soferii au datoria de a verifica periodic presiunea aerului din roata de rezerva pentru a se asigura ca este umflata corespunzator. Ar fi ingrozitor sa-ti dai seama ca ai o anvelopa pe pana, mai ales atunci cand nici macar nu ai o roata de rezerva functionala. Prin urmare, un compresor auto este absolut necesar in aceasta situatie, pentru a putea baga aer in roti.

Cabluri

Acestea sunt o necesitate doar in cazul in care bateria se descarca de tot sau pot fi folosite daca intalnesti pe cineva care are nevoie de curent. Cablurile jumper trebuie sa aiba o lungime considerabila, pentru a putea fi folosite chiar si atunci cand distanta de cealalta masina este mare.

Lanterna reincarcabila cu USB

De foarte multe ori ne putem trezi in situatia in care ne aflam singuri pe drum, cu masina stricata. Evident, atunci cand se lasa intunericul problema este cu atat mai dramatica, iar asta pentru ca nici nu ai vizibilitate naturala pentru a putea vedea macar despre ce este vorba. In acest sens, o lanterna este absolut necesara in orice masina, atunci cand pleci la drum.
Acestea sunt doar cateva din sculele electrice de care poti avea nevoie la un moment dat, insa lista poate continua. Cert este ca la Dauto gasesti exact ce iti doresti, la preturi avantajoase pentru orice sofer.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!