Livrare rapidă din stoc!

Cateva informatii utile despre camioanele DAF

Cateva informatii utile despre camioanele DAF
DAF, o companie olandeza producatoare de camioane, a fost unul dintre principalii jucatori din industria vehiculelor comerciale la nivel mondial inca de la infiintarea sa in 1928. Compania a prins viata la ideea lui Hubert van Doorne si Arie van Doorne ca un mic atelier de inginerie, iar DAF si-a extins operatiunile pentru a deveni unul dintre cei mai reputati producatori de camioane, oferind o gama variata de vehicule fiabile, de inalta calitate.
 

Gama de produse si specificatiile DAF


DAF ofera o selectie cuprinzatoare de camioane adaptate la nevoile diferitelor industrii, inclusiv transportul de marfuri pe distante lungi, constructii si distributie. Gama lor de vehicule include:

DAF XF
Modelul emblematic al companiei, XF este proiectat pentru transportul pe distante lungi si se mandreste cu eficienta consumului de combustibil, confort pentru sofer si caracteristici de siguranta. Este disponibil cu motoare PACCAR MX-11 sau MX-13, oferind puteri cuprinse intre 330 si 530 de cai putere.

DAF CF
Un camion versatil si robust, CF este perfect pentru transportul regional, national si international. Poate fi configurat ca tractor sau ca autocamion si are diverse optiuni de cabina, motor si sasiu pentru a satisface cerintele specifice ale clientilor.

DAF LF
LF este un autocamion usor si agil pentru distributie urbana si servicii municipale. Cu o greutate variind intre 7,5 si 21 de tone, ofera o manevrabilitate excelenta si costuri de operare reduse.
 

Tehnologii inovatoare in camioanele DAF


DAF investeste continuu in cercetare si dezvoltare pentru a integra tehnologii de ultima generatie in vehiculele sale. Unele inovatii demne de remarcat includ:

DAF Connect
Un sistem de gestionare a flotei care permite monitorizarea in timp real a performantelor vehiculului, a consumului de combustibil si a comportamentului soferului. Aceasta abordare bazata pe date ajuta proprietarii de flote sa isi optimizeze operatiunile si sa reduca mai mult costurile.

DAF EcoDrive+
Un sistem avansat de asistenta a soferului care ii sprijina pe acestia in realizarea celui mai eficient stil de condus din punct de vedere al consumului de combustibil posibil. Foloseste informatii in timp real pentru a oferi feedback cu privire la schimbarea treptelor de viteza, franare si accelerare, promovand obiceiurile de conducere ecologice.
 

Control predictiv al vitezei

Aceasta functie utilizeaza date GPS si harti 3D pentru a adapta viteza autocamionului in functie de profilul drumului care urmeaza sa se parcurga, maximizand eficienta consumului de combustibil si asigurand o conducere mai lina.
 

Angajamentul DAF fata de sustenabilitate


Responsabilitatea fata de mediu se afla in centrul operatiunilor DAF. Acestia se angajeaza sa reduca impactul vehiculelor lor asupra mediului prin tehnici inovatoare de proiectare si de fabricatie. Initiativele cheie de sustenabilitate includ:

Eficienta transportului DAF
Acest program are ca scop minimizarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 prin optimizarea performantelor vehiculelor si prin oferirea de instruire si asistenta soferilor.

Solutii de combustibil alternativ
DAF a explorat potentialul combustibililor alternativi, cum ar fi GPL (gaz petrolier lichefiat) si HVO (ulei vegetal hidrotratat), pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera si dependenta de combustibilii fosili.

Tehnologia motoarelor PACCAR MX
Motoarele DAF sunt proiectate pentru a respecta standardele stricte de emisii Euro 6, asigurand o performanta mai curata si mai eficienta.

Prezenta globala si reteaua de asistenta DAF la nivel mondial

DAF are o prezenta internationala extinsa, cu retele de vanzari si service in peste 100 de tari. Aceasta prezenta asigura clientilor accesul la consultanta de specialitate, piese originale si service in timp util, indiferent de locul in care sunt folosite camioanele.

Pe site-ul nostru gasesti accesorii si bara proiectoare pentru camioane DAF, realizate in functie de preferintele tale. Te invitam sa descoperi gama variata de piese si bullbar pentru camioane DAF.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!