Livrare rapidă din stoc!

Ce produse pentru Mercedes Actros poti cumpara online din magazinul nostru

Ce produse pentru Mercedes Actros poti cumpara online din magazinul nostru
Suntem un magazin online care pune la dispozitia clientilor o multime de produse necesare soferilor, inclusiv celor care conduc camioane. Astazi ne concentram atentia asupra camioanelor Mercedes Actros si vrem sa iti prezentam cateva produse pe care le poti achizitiona de la noi.
Bare proiectoare
Aceste produse sunt fabricate din otel si sunt dotate cu surse de iluminare LED. Au forma ovala, dimensiuni de 78 x 22 mm si suport de prindere cu 2 gauri de tip fi 5.5, reglabile. La acest kit, cablul de alimentare are doua fire de 0.75 mm2, iar alimentarea se poate face de la 12 la 30 V.
Durata de functionare a LED-urilor este de pana la 50.000 ore, iar temperatura de operare este cuprinsa intre -40 si 55 grade Celsius. Articolele de acest tip sunt omologate si certificate, iar la cerere pot fi personalizate cu lampi LED suplimentare, suporti, instalatie electrica, vopsire statica etc.
Bare LED sub masca
Montarea LED-urilor poate fi facuta si in partea de jos a camionului, iar produsele noastre pot fi folosite in siguranta si legalitate, avand omologare Europeana E9 si certificare EMC. Bara este una cu un diametru de 60.3 mm, dimensiuni de 78 x 22 mm si iluminare cu 2 LED-uri care au o durata de functionare de 50.000 ore la temperaturi cuprinse intre -40 si 55 grade Celsius. Daca doresti, poti sa si personalizezi o astfel de bara, adaugand lumini suplimentare, albe sau galbene, schimband pozitia lampii LED (acolo unde este posibil) sau optand pentru vopsire electrostatica cu pulberi.
Bara LED sub laterale
Si lateralele camioanelor pot fi infrumusetate cu bare LED, ceea ce va duce bineinteles si la o mai buna vizibilitate. Suporturile sunt realizate din teava cu diametru de 60.3 mm, iar kitul de instalare include toate cele necesare pentru o prindere eficienta si dopuri pentru capete.
La barele LED pentru montare sub laterale poti personaliza comanda in functie de numarul de lampi de pozitie, dar si al materialului din care vrei sa fie confectionate dopurile de pe capete. In plus, pentru un cost suplimentar poti opta si pentru vopsire electrostatica, cu pulberi.
Tobe de esapament
La Dauto vei gasi tobe de esapament de o buna calitate, fabricate din inox, care pot avea diametru de 114 sau 129 mm, dupa cum este necesar. Totodata, poti alege un produs care sa aiba 3 evacuari sau 4, in functie de nevoi. Variantele de 129 mm sau cu 4 evacuari implica costuri suplimentare, insa si performantele acestora sunt considerate superioare.
Produsele pe care le comercializam pot avea un termen de livrare variat, in functie de stocurile disponibile, fiind de la 2 la 120 de zile. Ceea ce iti putem promite este ca facem tot posibilul pentru a le expedia in cel mai scurt timp posibil, pentru a te putea bucura de un camion echipat intr-un mod eficient si placut. Dauto este mereu langa tine cu produsele potrivite menite sa iti faca viata mai usoara!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!