Livrare rapidă din stoc!

Cum iti poti face camionul mai vizibil pe sosea?

Cum iti poti face camionul mai vizibil pe sosea?
Esti sofer de tir si iti place sa investesti in tot felul de accesorii care sa te ajute sa ai un camion dotat complet si corespunzator, capabil sa atraga toate privirile atunci cand te afli pe traseu? Alege sa iti comanzi lumini si alte accesorii interesante de la Dauto. La noi vei gasi produse diferite fata de ceea ce vezi in alte magazine, iar asta pentru ca vrem sa te bucuri de tot ce este mai bun atunci cand te afli la volanul camionului tau. Daca ti-am starnit interesul si vrei sa vezi mai multe despre ceea ce am inceput sa iti prezentam, ramai aproape si citeste articolul nostru.

Alege bara proiectoare pentru camionul tau Volvo FH3, FH2 Globtrotter/ XL

In cazul in care colegii de breasla au reusit sa iti atraga atentia prin luminile pe care le au pe camioanele lor si ti-ai dori sa ai la fel, iata ca acum este mult mai usor sa poti comanda o bara proiectoare pentru camion. Avem diverse modele, pentru branduri de camioane cunoscute, astfel incat sa poti alege ceea ce iti place. Evident, si dimensiunile acestor bare difera, la fel si preturile lor, tocmai pentru a-ti da posibilitatea sa alegi exact dupa nevoi si preferinte. Man, Volvo, Mercedes ori Scania, pentru toate aceste marci de camioane cunoscute avem accesorii si lumini care te pot ajuta sa fii mult mai vizibil pe sosele.

Fa-ti placerea si comanda ceea ce iti place

A fi sofer de camion nu inseamna numai a conduce, a incarca si descarca marfa si atat, ci inseamna inclusiv a te ingriji de camionul tau. Daca esti pasionat de estetica sa si de modul in care vrei sa arate atunci cand il conduci, nu trebuie decat sa faci cateva investitii in lumini pentru inceput. Evident, daca vrei sa duci aceasta activitate la un nivel mai inalt, exista si alte cai de a-ti face camionul mai vizibil, dar pe care ti le vom prezenta intr-un articol viitor.

Bara cu leduri pentru fata din trei piese

Un alt produs care se epuizeaza foarte rapid pe site-ul nostru este si aceasta bara cu lumini pentru partea din fata a camionului, ce vine pozitionata sub masca si este compusa din 3 piese importante. Nu doar ca va schimba foarte mult imaginea camionului, insa te va ajuta sa te poti diferentia cu usurinta de ceilalti participanti la trafic, in special, ceilalti soferi de camioane. Comanda chiar azi si poti beneficia de preturi atractive!

Calitate si garantie

In categoria destinata accesoriilor pentru camion, din magazinul nostru virtual, vei gasi o multime de produse utile si calitative care iti vor face drumurile mai usoare si mai placute. Daca doresti sa comanzi un produs care sa te scape de invazia insectelor in cabina camionului pe care il conduci, alege plasa pentru insecte de la Dauto, ce se potriveste vehiculelor apartinand marcii Scania. Avem modele asemanatoare si pentru cele DAF, asa ca, poti comanda ceea ce ai nevoie, in orice moment.
Un ultim aspect pe care dorim sa il punctam cu privire la produsele prezentate este faptul ca acestea sunt garantate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.  
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!