Livrare rapidă din stoc!

Cum sa intretii corespunzator masina pe timp de iarna?

Cum sa intretii corespunzator masina pe timp de iarna?
Vine iarna si masina ta va trebui sa faca fata frigului, cetii, gerului si chiar zapezii? Nu-ti face griji, pentru ca la Dauto gasesti toate produsele care ai nevoie pentru a-ti intretine autoturismul corespunzator, indiferent de sezonul in care ne aflam. Ce-i drept, iarna lucrurile sunt un pic mai sensibile, dar daca ai tot ceea ce iti trebuie la indemana, nu trebuie sa te ingrijorezi.
Iata sfaturile noastre, necesare pentru a-ti pregati vehiculul pentru iarna!

Verificari esentiale

Pentru a-ti proteja masina iarna impotriva frigului, ploii, vantului si zapezii, sunt necesare cateva verificari. Unele dintre acestea pot fi efectuate de tine, acasa, iar altele pot necesita interventia unui specialist. Evident, aici vorbim despre ulei, antigel si alte lichide care pot ingheta in anotimpul rece.

Bateria

In primul rand, nu uita sa verifici bateria utilizand un voltmetru, un tester pentru baterii si alternator sau un multimetru. Ai o defectiune a bateriei? Comanda chiar acum de la Dauto si ai scapat de stres. Cu siguranta nu doresti sa pleci la drum cu o baterie care te poate lasa fix in cele mai neasteptate momente.

Anvelopele de calitate, o necesitate maxima iarna

Schimbare anvelopelor este esentiala de indata ce se lasa frigul si apar deja primii fulgi de zapada. De asemenea, nu uita sa monitorizezi presiunea acestora, precum si cea a rotii de rezerva, realizandu-le si echilibrul si geometria la momentul potrivit. Mai mult decat atat, franele de pe fata si spate necesita verificare, iar aici se recomanda si inspectarea discurilor si a placutelor. Nu uita ca toate acestea se fac de indata ce da frigul.
Daca ai nevoie de aceste piese inlocuitoare, la Dauto ai posibilitatea de a gasi exact ceea ce iti trebuie, beneficiind de super-preturi. Nu rata ocazia, mai ales acum, odata cu Black Friday.

Antigelul, lichidul cel mai important pe timp de iarna

Verificarea nivelurilor inclusiv a uleiului de motor, a lichidului de racire, a lichidului de frana, a lichidului de servodirectie si a spalarii parbrizului (cu adaugarea de antigel eficient pana la -25°C, daca este necesar) nu trebuie neglijata pe masura ce iarna se apropie.

Sistemul de iluminat

Esentiale in orice sezon si, mai ales iarna, cand conditiile meteo pot fi dificile, sunt si diagnozele complete ale sistemului de iluminat, a becurilor farurilor, a luminilor laterale si a celor din fata etc. Acestea sunt foarte importante indiferent de anotimpul in care ne aflam, insa le poti acorda atentie atunci cand conditiile meteorologice sunt mai capricioase si ai nevoie de lumini puternice sau de ceata 100% functionale.

Parbrizul, un alt detaliu important

In cele din urma, trebuie sa ai in vedere si verificarea parbrizului si a stergatoarelor de pe fata si spate, precum si a sistemului de incalzire, dezghetare si ventilatie.
Masina ta este pregatita de iarna? Daca nu, atunci comanda toate produsele de care ai nevoie de la Dauto, pentru a putea face toate schimburile necesare, fara ca sezonul rece sa te ia prin surprindere anul acesta!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!