Livrare rapidă din stoc!

Cum se foloseste solutia de neutralizare a ruginii de pe masina?

Cum se foloseste solutia de neutralizare a ruginii de pe masina?
Te confrunti cu rugina pe masina si vrei sa stopezi cat mai repede avansarea acesteia si catre alte spatii de pe suprafata autoturismului? Noi putem sa te ajutam, pentru ca avem pentru tine solutia pentru neutralizare a ruginii de pe masina, iar daca vrei sa afli mai multe despre aceasta, dar mai ales despre cum se foloseste, in asa fel incat rezultatele sa fie cat mai eficiente, te invitam sa citesti articolul nostru pana la final. In primul rand, solutia de neutralizare a ruginii Coroplex L237, 1000ml are capacitatea de a patrunde in suprafetele de pe care a fost indepartata rugina neaderenta.

Neutralizeaza si stabilizeaza oxizii de fier si transforma rugina intr-o combinatie metalo-organica stabila, iar la final stratul transformat are o culoare neagra albastruie, fiind usor de recunoscut. Aceasta va fi foarte utila, mai ales atunci cand rugina a pastruns deja in locuri foarte vizibile, cum ar fi in zona pragurilor sau in jurul siglei auto.

Pasul nr. 1

In primul rand, pentru a fi sigur 100% ca efectul acestei solutii este cel scontat, trebuie sa ai grija sa indepartezi rugina, vopseaua sau resturile de ulei ori de ceara de pe suprafata ce va fi supusa tratarii, cu ajutorul unei perii de sarma. Trebuie sa executi aceasta etapa cu maxima precizie, astfel incat sa te bucuri de rezultate multumitoare.

Pasul nr. 2

In urmatoarea faza, va trebui sa speli eventualele depuneri de saruri care ar putea aparea pe suprafata pe care intentionezi sa o supui tratarii, cu solutia de neutralizare a ruginii de pe masina. Evident, si aici trebuie sa te asiguri ca faci lucrurile cu maxima atentie, astfel incat rezultatul final sa fie cel pe care ti-l doresti.

Pasul nr. 3

In cele din urma, poti aplica Coroplex intr-un singur strat (cca. 12-15 µ), cu pensula, prin pulverizare, sau cu rola, insa trebuie sa tii cont de faptul ca pentru a putea face acest lucru trebuie sa ai grija ca temperatura de aplicare sa fie cuprinsa intre +5°C pana la +40°C. Cu toate acestea, nu trebuie sa tii solutia sau suprafata pe care aceasta actioneaza la soare. Ulterior, dupa un timp de reactie de 3 ore, poate fi chituit si vopsit cu toate sistemele uzuale de vopsire, in asa fel incat suprafata sa aiba aspectul pe care ti-l doresti.

Pasul nr. 4 si, totodata, cel final

In cele din urma, trebuie sa te asiguri ca ai curatat foarte bine toate ustensilele pe care le-ai folosit in aplicarea solutiei de neutralizare a ruginii, precum si cele de vopsire. Respectand toate aceste indicatii, rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar tu vei fi multumit 100% de faptul ca nu a trebuit sa cheltuiesti sume foarte mari de bani pentru a elimina rugina de pe masina sau pentru a o vopsi. Cu alte cuvinte, cu bani putini reusesti sa scapi de o problema ce tine de estetica masinii, fara sa te chinui prea mult si fara sa fii nevoit sa mergi la o vopsitorie auto.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!