Livrare rapidă din stoc!

Cum te ajuta cizmele de protectie pe santier?

Cum te ajuta cizmele de protectie pe santier?
Daca lucrezi in domeniul constructiilor si ai nevoie in permanenta de echipamente de lucru cat mai bune, iti propunem sa optezi pentru cizmele de protectie de la Dauto. Durabile, rezistente, impermeabile si cu un grad sporit de protectie, acestea te vor ajuta sa ai parte si de o flexibilitate foarte buna chiar si in momentele in care desfasori activitati fizice intense, specifice la locul de munca pe care il ai. Cu toate acestea, un alt aspect de care merita sa tii cont este faptul ca aceste cizme de protectie pot fi purtate atat de cei care lucreaza in domeniul constructiilor, cat si de persoanele care au nevoie de o incaltaminte perfecta pentru activitati de gradinarit.

Cateva specificatii despre acest model de cizme

In primul rand, trebuie sa stii ca aceste cizme de protectie sunt prevazute cu un bombeu metalic, precum si cu o lamela antiperforatie metalica pe talpa. Pe de alta parte, in ceea ce priveste materialele din care sunt realizate, retine ca sunt confectionate din PVC, nitril virgin, in timp ce talpa este realizata din poliuretan/cauciuc. Astfel, vorbim de incaltaminte de calitate, de care te vei putea bucura ani la rand, fara sa fii nevoit sa iti cumperi alta pereche prea curand.

Preturi care te vor convinge

Stim cat de mult conteaza costul pe care trebuie sa il achiti pentru un astfel de produs, de aceea, iti spunem inca de la inceput ca atunci cand comanzi de la Dauto nu trebuie sa iti faci prea multe griji cu privire la pret. Acum ai posibilitatea de a-ti achizitiona aceste cizme de protectie pentru santier la pret extrem de avantajos. Nu-i asa ca suna tentant? Daca nu ai avut niciodata o astfel de incaltaminte care sa iti ofere protectie 100% in cele mai importante activitati, acum ai sansa de a-ti cumpara perechea potrivita.

Dauto are pentru tine tot ceea ce ai nevoie pentru casa si pentru munca

Asa cum s-a precizat inca de la inceput, aceste cizme de protectie pentru santier nu sunt destinate purtarii doar in mediile de lucru in care se construieste. Astfel, daca nimeresti o zi in care vremea nu pare a fi prea prietenoasa si este nevoie sa intervii in gradina pentru cateva activitati, alege aceste cizme de protectie si nu vei avea suprize neplacute la final. Apa nu va patrunde, cu atat mai putin noroiul din curte, deci esti 100% protejat.

Calitate garantata si rezistenta de lunga durata

De indata ce vei folosi prima data incaltamintea noastra, iti vei da seama ca ai facut o investitie inteligenta. Cizmele pe care le gasesti la Dauto te vor ajuta sa fii in siguranta mereu, mai ales in mediile de lucru cu risc crescut de accidentare in zona picioarelor. Indiferent daca alegi sa le folosesti pe santier sau in gradina, acestea te vor tine multi, multi ani, daca sunt bine ingrijite. Spala-le si curata-le complet dupa fiecare utilizare, iar ulterior depoziteaza-le intr-un loc uscat, ferit de soare sau inghet.  
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!