Livrare rapidă din stoc!

De ce este important sa iti echipezi corespunzator camionul cu lumini si accesorii?

De ce este important sa iti echipezi corespunzator camionul cu lumini si accesorii?
Sa fii sofer de camion este o meserie pe cat de incitanta si spectaculoasa, pe atat de grea. Daca si tu iti petreci mare parte din timp la volan, atunci esti constient de complexitatea incercarilor la care poti fi expus si cat de important este sa ai la indemana accesoriile si sculele necesare pentru a putea iesi din impas.
Dauto iti arata de ce nu este bine sa pleci la drum fara sa iti dotezi autovehiculul de mari dimensiuni cu toate elementele de care acesta are nevoie pentru a se deplasa in siguranta pe orice traseu, de la lumini de avertizare, la accesorii de fixare a marfurilor si nu numai.

Sa fii pregatit sa infrunti orice provocare

Incarcaturi de mare tonaj, marfuri instabile sau conditii nefavorabile de condus. Niciuna dintre aceste situatii nu ar trebui sa te opreasca din a-ti continua traseul fara probleme. Accesoriile de ancorare, la fel si luminile de avertizare si semnalizare sunt elemente esentiale de care nu ai cum sa te lipsesti daca vrei sa te bucuri de cea mai buna experienta la volan. Mai mult, Dauto iti pune la dispozitie si accesorii care sa te ajute sa infrunti si vremea rea, precum proiectoare de ceata, bara proiectoare, girofare si multe altele, astfel incat nimic sa nu iti stea in cale.

Ai de transportat o incarcatura mare si grea

Dupa cum cunosti regulile, trebuie sa indeplinesti conditii speciale atunci cand ai transporturi insemnate. Asa ca nu poti sa incarci camionul pur si simplu, ci ai nevoie de elemente speciale de securizare a marfii, care sa te asigure ca o vei putea duce intacta la destinatie si care sa nu puna in pericol nici siguranta rutiera, a ta si a celor din jur. Chingile si coltarele aferente precum si inelele de fixare de diferite dimensiuni, forme si capacitate de la Dauto sunt ideale in acest sens.

Sa ai parte de vizibilitate maxima si sa poti semnaliza anumite aspecte specifice ale transportului tau

Masinile mari, precum camioanele, care transporta cantitati insemnate de diverse produse, cu grad ridicat de risc sau nu, trebuie sa semnalizeze acest lucru prin lumini specifice. In caz contrar, nu doar ca se incalca legi clare, dar se poate pune in pericol siguranta in trafic. Utilizand girofare speciale sau alte lumini specifice contextului, ceilalti soferi vor sti cum sa abordeze situatia si se va reglementa mai bine circulatia.

In plus, barele proiectoare, de exemplu, sunt o buna modalitate de a bifa aspectul anterior, in timp ce iti ofera o mai buna vizibilitate, indiferent de conditiile pe care le intampini. Vei putea vedea perfect in fata si sa eviti orice obstacol, chiar si in intunericul profund al noptii sau in conditii de ceata densa, ploaie, viscol sau furtuna.

Cu alte cuvinte, accesoriile Dauto pentru camioane te ajuta sa garantezi siguranta in trafic pentru tine si ceilalti participanti la trafic si sa efectuezi trasee lungi care vizeaza incarcaturi importante, fara sa te lovesti de probleme majore.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!