Livrare rapidă din stoc!

De ce unelte ai nevoie pentru a vopsi peretii casei?

De ce unelte ai nevoie pentru a vopsi peretii casei?
Vrei sa te apuci de renovari odata ce vremea de afara incepe sa se incalzeasca sau vrei sa te bucuri de o noua imagine a casei tale chiar inainte de sosirea primaverii? Comanda-ti de la Dauto tot ceea ce ai nevoie, astfel incat sa poti sa te apuci de treaba mai devreme decat ti-ai fi planuit. Cauta chiar azi toate uneltele necesare, iar daca vrei sa stii ce anume ti-ar fi util, atunci poti urmari articolul nostru pana la final, astfel incat sa vezi care sunt instrumentele de care ai nevoie pentru a te apuca de treaba in cel mai scurt timp.

Trafaleti de dimensiuni diferite

Ei, bine, din momentul in care te-ai hotarat ca vrei sa faci aceasta schimbare, ai nevoie de una din cele mai utile unelte, respectiv trafaletul. Vestea buna pentru tine este ca, la Dauto, ai la indemana trafalet pentru vopsit peretii casei in toate dimensiunile, in asa fel incat sa poti avea acces in toate spatiile, atat cele accesibile, cat si cele mai ascunse.

Pensule de toate tipurile si marimile

Evident, poate ca nu poti sa patrunzi in toate locurile cu trafaletul, iar daca se intampla acest lucru, ai la indemana pensulele pe care le poti cumpara de la Dauto la preturi foarte bune si, de asemenea, intr-o varietate de modele si de marimi. Alege azi dimensiunile de care stii ca ai nevoie, impreuna cu trafaletii si poti da startul lucrarilor de renovare in orice moment.

Gletiera cu dinti, unealta de care va avea nevoie zugravul tau

Daca este necesar sa faci anumite modificari sau, mai bine spus, ajustari la nivelul peretilor, in cazul in care acestia au mici imperfectiuni sau varul actual incepe sa se desprinda, este nevoie sa cureti tot ceea ce inseamna surplus, sa dai deoparte, apoi sa aplici glet pe suprafata respectiva. Nu iti face griji, de toate aceste lucruri se va ocupa cel care iti va renova casa, atat timp cat ii pui la dispozitie toate uneltele de care ai nevoie, inclusiv o gletiera. Aceasta ustensila il va ajuta sa poata sa intinda uniform toata cantitatea de material de care are nevoie pentru a uniformiza suprafata unui perete.

Mai multa precizie cu ata de trasat de 30 de metri, cu nivela si rezerva

Evident, pentru ca totul sa fie perfect si sa se respecte toate limitele de spatiu si incadrare, este nevoie sa folosesti unelte care sa te ajute in vederea trasarii indicilor corecti, astfel incat lucrarea sa iasa „la linie”. Comanda-ti chiar acum un astfel de produs si te va ajuta nu doar atunci cand renovezi in casa, ci si in multe alte sarcini gospodaresti.
Dauto este alaturi de tine ori de cate ori te hotarasti sa incepi o lucrare de constructie sau de renovare in casa. Noi avem uneltele potrivite pentru casa sau gradina ta, chiar si pentru autoturismul pe care il detii. Practic, avem cate putin din tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti face treburile de zi cu zi cu brio.  
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!