Livrare rapidă din stoc!

Descopera puterea sculelor electrice - Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca din atelier

Descopera puterea sculelor electrice - Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca din atelier
Odata cu aparitia sculelor electrice, s-a simplificat modul in care se lucreaza in domeniul constructiilor, instalatiilor si nu numai. Aceste unelte permit realizarea lucrarilor intr-un mod mult mai eficient si mai rapid, dar si cu un efort mai redus. Daca detii acasa un atelier sau daca ai o afacere in care se utilizeaza diferite scule electrice, poti sa cumperi cele dorite de la Dauto. Gama de produse este una foarte diversa, iar in continuare vom prezenta cateva tipuri de articole care nu ar trebui sa iti lipseasca din arsenal:

Masina de insurubat - isi gaseste utilitatea in toate atelierele si gospodariile, reprezentand o varianta rapida si eficienta la clasicele surubelnite.

Masina de gaurit - este una dintre cele mai populare scule electrice si te va ajuta sa gauresti cu usurinta materiale precum lemn, metal si mase plastice, daca este suficient de puternica si daca folosesti burghiul potrivit.

Pistolul de vopsit - te va ajuta sa vopsesti rapid, eficient si uniform suprafetele dorite, pentru a nu mai pierde o multime de timp cu pensula normala. In plus si rezultatul va fi unul net superior, fara pete, cu finisaje clare.

Aparatul de sudura - un astfel de dispozitiv este foarte cautat mai ales cand trebuie unite intre ele diverse elemente metalice. Trebuie folosit cu grija, cu echipamentul corespunzator si este nevoie de experienta pentru rezultate foarte bune.

Polizorul - acest aparat poate fi unghiular, caz in care este usor de manevrat pe suprafata obiectelor sau pe banc, situatie in care obiectul trebuie manevrat si polizorul sta fix.

Rotopercutorul - este similar cu o masina de gaurit, doar ca are si functie de percutie cu cilindru pneumatic, motiv pentru care poate fi folosit cu mare succes si la materiale mai dure precum betonul.

Slefuitorul - este foarte util in atelierele, contribuind la obtinerea unor suprafete perfect netede si aspectuoase.

Fierastraul - poate fi de mai multe tipuri, alegerea fiind una in functie de ce ai de facut si de confortul pe care il poti avea cu o anumita unealta - pendular, de tip sabie, circular sau tip drujba.

Rindeaua - este o scula indispensabila pentru atelierele in care se lucreaza cu lemn, ajutand la obtinerea unui material fin, fara aschii.

Mixerul - daca trebuie sa amesteci frecvent materiale de constructie, cel mai simplu poti face asta cu ajutorul mixerului special, care va fi eficient, durabil si rapid.

Acestea sunt doar o parte din sculele electrice utile in ateliere. Mai sunt insa si altele, precum: debitatoare, compresoare, pistoale de lipit, generatoare, demolatoare etc. In fiecare atelier exista anumite aparate, in functie de domeniul de activitate. Ceea ce este foarte util pentru unii, poate fi total nefolositor pentru altii, motiv pentru care important este sa analizezi foarte bine ce ai de facut si sa cumperi sculele potrivite pentru a-ti usura munca.

Daca vrei produse de calitate, la preturi foarte bune, intra pe dauto.ro si vezi gama noastra de articole.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!