Livrare rapidă din stoc!

De ce este important sa ai mereu cabluri de pornire in masina

De ce este important sa ai mereu cabluri de pornire in masina
Lasand farurile aprinse sau vreo portiera deschisa, alternatorul masinii nu isi va mai face treaba, ceea ce inseamna ca nu va mai avea capacitatea de a incarca corespunzator bateria. Evident, aceasta este o situatie destul de dificila, mai ales atunci cand trebuie sa pornesti urgent la drum. Totusi, si in acest caz exista o solutie, iar pentru a evita remorcarea, incearca sa pornesti masina cu cabluri. Sigur va functiona si in cazul tau.

De unde stii ca este o defectiune a bateriei?

Daca atunci cand incerci sa pornesti masina, luminile de pe bord se aprind slab, iar daca rasucesti cheia de contact, auzi doar un zgomot scurt sau o incercare foarte slaba de a porni, acest lucru poate fi un semn ca ai ramas fara baterie. Ce e de facut? Nimic mai mult decat sa ai cabluri functionale in masina.
Pe de alta parte, daca masina ta a stat nemiscata suficient de mult in curte sau in garaj si nu reactioneaza deloc atunci cand bagi cheia in contact, ar putea fi si din cauza unei baterii complet descarcate. Cu toate acestea, in cazul de fata va fi dificil sa repornesti autoturismul, chiar si cu cabluri.

Cum sa pornesti masina cu cabluri de la Dauto?

Datorita complexitatii electronice moderne a vehiculelor, incercarea de a porni prin intermediul unor cabluri reprezinta o solutie de moment salvatoare. Trebuie doar sa gasesti in acel moment este un sofer binevoitor, care sa te ajute sa poti reporni masina in aceasta maniera.

Ia cablul potrivit

Un cablu de proasta calitate sau prea subtire poate provoca daune grave electronice ambelor vehicule. Un produs bun poate fi recunoscut dupa trei caracteristici. In primul rand, acesta este conceput pentru vehicule diesel. Pe de alta parte, clestii sunt complet izolati, au dinti puternici si ambele suprafete de contact sunt conectate la cablul principal. Bineinteles, este necesar ca orice astfel de cablu sa aiba o protectie la supratensiune. Asadar, este important sa acorzi o importanta deosebita acestor detalii, pentru a avea siguranta faptului ca ai ales ceea ce trebuia.

Cateva sfaturi bune de avut in vedere cand cumperi astfel de produse

Alege cabluri care suporta un curent de 1500 A. Pe de alta parte, acorda o mare importanta si lungimii acestora, pentru ca este posibil sa fie nevoie sa le folosesti si in situatii in care accesul este dificil. Gandeste-te ca masina care va fi langa pentru a te putea alimenta cu energie este parcata mai departe si nu va fi intotdeauna posibil sa o parchezi imediat langa a ta. De aceea, este indicat sa fii precaut si sa iei in considerare toate posibilitatile, astfel incat sa iti poti face treaba asa cum trebuie si sa primesti curent cat mai repede.
Orice sofer ar trebui sa aiba in masina cabluri de pornire pentru situatii speciale, asa ca, daca nu ti-ai cumparat pana acum, Dauto are pe stoc exact ceea ce ai nevoie, lungimea fiind o caracteristica pe care o alegi chiar tu!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!