Livrare rapidă din stoc!

In ce situatii poate fi util un generator electric

In ce situatii poate fi util un generator electric
Generatoarele electrice sunt echipamente performante, care functioneaza cu benzina sau motorina si care sunt capabile sa te ajute sa alimentezi anumite aparate sau sa te folosesti de becuri atunci cand din varii motive nu este o conexiune la retea. Iata in ce situatii le poti utiliza cu succes:

Cand realizezi o constructie si nu ai la dispozitie o retea electrica
Cand se ridica blocuri sau case, de multe ori nu exista racordare la retea sau contract cu un furnizor, motiv pentru care, constructorii sunt nevoiti sa foloseasca generatoare electrice. Vei putea observa ca acestea sunt prezente pe toate santierele. Exista echipamente suficient de puternice pentru a face fata cu brio chiar si multitudinii de scule conectate, chiar si conditiilor grele de pe santier.
Cand vrei sa ai o varianta de rezerva in cazul in care ramai fara energie electrica la domiciliu sau in mediul in care iti desfasori afacerea
Sunt domenii in care este absolut vital ca anumite aparate sa ramana conectate in permanenta la o sursa de alimentare, motiv pentru care generatoarele sunt indispensabile. Totodata, pot fi utile si in cazul celor care lucreaza la domiciliu si pot pierde mult daca apare o pana de curent pentru cateva ore sau pentru cei care pur si simplu vor o alternativa pentru cazurile in care este sistata energia electrica.
Cand vrei sa folosesti scule electrice sau diverse dispozitive in locatii izolate, care nu au conexiune la retea
Daca ai de facut o anumita lucrare intr-o locatie mai izolata si nu exista posibilitatea de a conecta diverse scule la reteaua electrica, generatorul este tot ce ai nevoie. Da, poti folosi si variante pe acumulatori, insa, daca vrei sa folosesti dispozitive cu putere mai mare, atunci ai nevoie de energie multa.
Cand ti-ai construit o casa si inca nu ai racordat-o la retea
Sunt persoane care isi construiesc locuinte, dupa care nu le pot racorda la retea din varii motive. In unele cazuri generatorul poate fi o solutie pe termen scurt, pana cand cei responsabili vor fi disponibili pentru a face legaturile necesare, in altele este posibil sa reprezinte o solutie pe termen mai lung. Asta se intampla de obicei cand se construiesc locuinte mai retrase, unde nu exista infrastructura necesara si costurile pentru a le conecta la o retea electrica sunt foarte mari.
Cand vrei sa extinzi aria la care poti folosi un dispozitiv electric, fara a fi necesar sa te folosesti de prelungitoare
Cand firul de la un aparat pe care vrei sa il folosesti este prea scurt si nu vrei sa te intinzi cu prelungitoare pe tot santierul sau in toata gospodaria, de ajutor ar putea fi un generator. Il alimentezi cu combustibilul necesar si il poti aduce cat mai aproape de locul in care lucrezi.

Daca te-ai hotarat sa faci si tu o astfel de achizitie, poti sa cumperi online generatorul dorit, de pe dauto.ro. Avem pentru tine o multime de produse disponibile, pentru a alege varianta cea mai potrivita in functie de necesitati si de buget.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!