Livrare rapidă din stoc!

La ce folosesc proiectoarele de lucru si cand ai nevoie de ele?

La ce folosesc proiectoarele de lucru si cand ai nevoie de ele?
Vizibilitatea la volan este primordiala, mai ales in cazul masinilor de mare tonaj. Dar cand efectuezi manevre dificile, in spatii inguste si slab luminate, s-ar putea ca farurile din dotare sa nu fie suficiente. Ce faci in aceste situatii? Cum iti iluminezi traseul? Dauto iti vine in ajutor cu cele mai performante proiectoare de lucru. Hai sa descoperim ce utilitate au si daca tu, in calitate de sofer de camion, ai nevoie de montarea unora chiar acum.

Ce sunt proiectoarele de lucru?

Lumini sau lampi suplimentare, aceste dispozitive se utilizeaza cu scopul de a mari vizibilitatea in fata, in spatele sau in lateralul unui vehicul mare pentru a-i facilita deplasarea in cadrul procedurilor de lucru. Mai simplu, aceste lumini te ajuta sa vezi mult mai bine imprejur, sa observi si sa eviti obstacolele atunci cand parchezi, descarci sau introduci camionul intr-un spatiu special amenajat pentru acesta.
Acestea pot fi de forma unor leduri de dimensiuni nu foarte mari, sau chiar a unei lampi semnificative, care se monteaza deasupra cabinei si care poate lumina pe o raza foarte mare, iar alegerea se face dupa propriile nevoi. Pot inlocui instalatia curenta de iluminat, sau pot fi utilizate in tandem cu aceasta. Important este ca la momentul instalarii lor sa tii cont de reglementarile legale in vigoare si sa montezi doar dispozitive omologate si certificate UNECE.

In ce situatii ai nevoie de astfel de lumini suplimentare?

Cel mai simplu raspuns este oricand ai nevoie de o iluminare mai puternica pentru a obtine vizibilitatea corespunzatoare. Cu toate astea, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante inainte sa alegi sa le folosesti cu adevarat. Dupa cum le spune si numele, sunt proiectoare de lucru. Asta inseamna ca nu pot fi utilizate in trafic, ci doar in acele spatii in care se incarca sau descarca masinile de mare tonaj, in garaje sau in parcari, acolo unde se efectueaza proceduri dificile, in care soferii se confrunta cu multe unghiuri moarte si obstacole.

Este o investitie rentabila?

Daca alegi distribuitorul corect, atunci raspunsul nu poate fi altfel decat afirmativ. Nu doar ca economisesti timp si efort important de fiecare data cand efectuezi o manevra, dar scade si rata de eroare si implicit riscul de accident, deteriorare sau soc exercitat asupra incarcaturii din dotare. Descopera oferta Dauto pentru proiectoare de lucru si orienteaza-te catre acele solutii care se dovedesc a fi cele mai practice si utile pentru tine, in calitate de sofer pe masina de gabarit ridicat. S-ar putea sa ai nevoie de o lampa frontala cu pozitie si faza sau doar de un proiector de lucru slim. Nu stii cu siguranta pana in momentul in care nu analizezi toate optiunile disponibile si le evaluezi in raport cu nevoile tale concrete. De aceea Dauto este cel mai bun loc din care sa le achizitionezi, pentru ca iti ofera posibilitatea sa compari deliberat intre doua produse asemanatoare astfel incat sa ai garantia celei mai bune decizii.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!