Livrare rapidă din stoc!

Marfa ta necesita ancorare? Alege cele mai bune chingi de ancorare pentru un transport sigur

Marfa ta necesita ancorare? Alege cele mai bune chingi de ancorare pentru un transport sigur
Transportul de marfa pe camioane de mare tonaj este intotdeauna o provocare si necesita echipamente speciale pentru a evita orice risc si a asigura siguranta rutiera. Din aceasta categorie fac parte si accesoriile pentru ancorare, fara de care nu poti fixa marfa si nu o vei putea deplasa in cele mai bune conditii. Daca si tu ai nevoie de curele si chingi de ancorare, Dauto este locul special pentru tine, care iti va oferi o selectie impresionanta de astfel de elemente si nu numai dintre care sa alegi. Iata doar cateva dintre beneficiile pe care le vei obtine de pe urma dotarii camionului tau cu chingi de ancorare rezistente.

Materiale dure si rezistente care fac fata oricaror provocari

In realizarea chingilor si celorlalte elemente pe care ti le punem la dispozitie, sunt utilizate doar acele materiale care sunt conforme cu standardele cele mai inalte de calitate si siguranta. Asta inseamna ca vei beneficia de texturi suficient de maleabile pentru a se plia pe marfa, dar totodata greu de deteriorat prin expunerea la tensiune constanta, astfel incat sa asigure protectie maxima.

Sisteme de prindere moderne si ultra sigure

Cu siguranta ca nu vrei sa fii la volanul unui camion pe care marfa se deplaseaza in voie dintr-un colt in altul. Cu atat mai mult cand este vorba de incarcaturi importante sau chiar periculoase, este important sa iti iei toate masurile de preventie existente, pentru a-ti asigura un drum lin si lipsit de pericole. In acest sens, utilizarea unor chingi de ancorare este neaparat necesara. Ele te vor ajuta sa imobilizezi orice pachet si incarcatura, sa o fixezi de platforma de deplasare a camionului si sa te asiguri in acest mod ca va ajunge intacta la destinatie.

Alege curele care sa se plieze perfect pe marfa in cauza

Pentru o fixare cat mai stabila posibil, ai grija ca in momentul in care achizitionezi aceste dispozitive de ancorare sa iei in calcul forma, dimensiunea si greutatea pachetului, dar si riscul de alunecare pe care acesta il are in raport cu suprafata pe care este amplasat. In acest mod vei putea decide care este cel mai potrivit material pentru prinderea lor, precum si latimea si lungimea curelelor si a clinchetului, capacitatea de ancorare, rata de dilatatie sau de elasticitate, forta suportata sau sistemul de inchidere. De asemenea, si numarul de curele joaca un rol important, de aceea de fiecare data cand ancorezi o incarcatura noua, asigura-te ca respeci atat legile si regulile de transport, cat si indicatiile producatorului.

Foloseste modele potrivite pentru sarcina transportata

Atat pentru siguranta ta, a celor care participa la trafic si a marfii, dar si pentru a respecta legea, asigura-te ca incarcatura ta nu depaseste sarcina pe care curelele pe care le folosesti o suporta. Cu alte cuvinte, utilizarea neconforma a chingilor de ancorare, depasind sarcina indicata pe eticheta, reprezinta o infractiune si un act de iresponsabilitate la adresa sigurantei in trafic si nu numai.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!