Livrare rapidă din stoc!

Proiectoarele suplimentare - Ce beneficii aduc conducatorilor auto?

Proiectoarele suplimentare - Ce beneficii aduc conducatorilor auto?
Lumina este principalul factor de care avem nevoie pentru a vedea, nu? Sa conduci un camion  in intuneric este practic imposibil si pentru asta ai farurile incorporate la dispozitie. Dar sunt ele suficiente pentru a-ti asigura cele mai bune conditii in trafic sau mai ai nevoie si de alte proiectoare pe langa pentru a putea face fata oricaror provocari?
Pentru a intelege mai bine importanta unor lumini suplimentare montate pe un vehicul de mare tonaj, le vom lua pe categorii si explica pentru fiecare in parte utilitatea practica pe care o au.

Proiectoarele suplimentare pentru lumina pe drum

In cazul masinilor de mare tonaj, acestea se dovedesc a fi cu adevarat necesare. Ele confera mult mai multa vizibilitate pe carosabil, amplificand lumina data de farurile simple. In acest mod, soferul din cabina va putea vedea mult mai bine daca se afla vreun obstacol pe drum si il va putea evita, fara niciun risc iminent. Ploaia, strazile slab sau deloc iluminate, viscolul sau alte conditii neprielnice iti pot arata cel mai bine cat de utile sunt si de ce sa optezi pentru montarea lor.

Proiectorul de lucru

Acesta se utilizeaza pentru a ilumina spatiile din imediata apropiere a camionului, pentru a-l putea manevra cu usurinta si se monteaza in zonele in care este cea mai mare nevoie de vizibilitate sporita. Nu sunt destinate folosirii in trafic, ci au un scop pur practic, utilizandu-se pentru proceduri specifice si perioade scurte de timp.

Proiectoarele de ceata

Ai condus vreodata pe ceata densa doar cu farurile masinii? Ai observat ca folosirea fazei lungi mai mult inrautateste situatia decat sa te ajute? Cat de dificil ti-a fost? Ei bine, aceste lucruri s-au intamplat pentru ca nu ai fost dotat corespunzator pentru a face fata unor astfel de situatii. Ceata este unul dintre principalele cauze ale producerii de accidente si din acest considerent, montarea unor proiectoare suplimentare pentru camion reprezinta o importanta masura de preventie si siguranta.
In cazul in care circuli frecvent in zone cu astfel de conditii, atunci in mod clar este momentul sa iti montezi aceste proiectoare. Te vor salva din multe situatii neplacute si iti vor facilita semnificativ orice traseu, oricat de dificil ar fi.
Ele pot fi utilizate si in caz de ploaie puternica, viscol, vijelii sau alte conditii meteorologice extreme. Dar doar daca vremea o impune. In caz contrar nu doar ca ii expui pe ceilalti participanti la trafic la un mare disconfort, dar poti atrage si sanctiuni considerabile, pentru ca legea taxeaza astfel de practici.

Tu ai nevoie de proiectoare suplimentare?

Daca dupa toata informatia asimilata, raspunsul este „da”, Dauto este locul potrivit care te asteapta mereu pentru a-ti dota corespunzator camionul. Aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti asigura cele mai bune conditii in trafic si a nu te expune inutil unor riscuri. Nenumarate variante te asteapta pentru a o alege pe cea mai potrivita tipului de autovehicul pe care il conduci si care sa te ajuta sa obtii de fiecare data cea mai buna experienta la volan.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!