Livrare rapidă din stoc!

Scule auto care nu trebuie sa-ti lipseasca din autovehicul

Scule auto care nu trebuie sa-ti lipseasca din autovehicul
De fiecare data, inainte sa pleci la drum, este foarte important sa te asiguri ca ai tot ce iti trebuie la indemna. Situatii neprevazute precum pene, ciocniri, deteriorari sau avarii pot aparea la fiecare pas, iar de aceea trebuie sa fii pregatit sa le poti rezolva chiar si in cele mai grele conditii. Dauto te invata ce trebuie sa ai mereu la tine in autovehicul astfel incat sa iti asiguri curse linistite si fara probleme.

Chei si truse de chei sau imbusuri

Cheile sunt fara doar si poate solutii salvatoare in diverse situatii. Fie ca vezi o piulita slabita pe care trebuie sa o strangi, fie ca ai nevoie sa desfaci sau dezmembrezi anumite elemente, ele sunt exact ce ai nevoie.
In cazul in care vrei sa economisesti spatiu, alege intotdeauna o trusa de chei cu multe capete interschimbabile si un singur maner. Desigur ca acest lucru nu se poate aplica in cazul cheilor fixe, insa in al celor tubulare, da. Alege mereu imbusuri pentru ca au multipla functionalitate si te vor scuti de adevarate batai de cap atunci cand descoperi ca nu ai dimensiunea sau forma de cheie necesara.

Clesti si patenti

In cazul in care totusi nu ai cheia potrivita, un patent te scoate din incurcatura. Desigur, el poate fi utilizat in mult mai multe situatii, precum strangere, smulgere, taiere de cabluri, prindere si la fel si clestii de calitate.

Diverse forme de surubelnite

De o surubelnita ai nevoie si acasa, dar mai ales cand pleci la drum cu un camion de mari dimensiuni. Plate, in cruce sau in forma de stea, asigura-te ca ai cel putin o varianta din fiecare pentru a fi sigur ca esti pregatit sa desfaci sau sa strangi orice fel de surub.

Suruburi, piulite si alte accesorii

Elemente de maxima importanta sunt si accesoriile. Nu stii niciodata cand unul dintre elementele montate se slabeste sau se rupe si trebuie inlocuit. Mai mult, chestiuni precum banda adeziva, un cutter sau un foarfece, coliere din plastic sau metal sunt absolut necesare pentru a realiza reparatii superficiale, de scurta durata, dar care te vor ajuta sa ajungi pana in punctul in care sa te ocupi in mod serios de reparatiile corespunzatoare.

Cric

Sa nu uitam de situatiile in caz de pana, cand vei avea nevoie sa ridici masina la o distanta considerabila de pamant, iar pentru asta vei avea nevoie de un cric puternic, care sa poata sustine tonajul ridicat al camionului pe care il conduci.

Trusa ta contine toate aceste elemente?

Fa o analiza rapida a ceea ce ai si, in cazul in care descoperi ca ceva lipseste, nu-ti face griji. Dauto iti vine in ajutor atat cu truse complete, cat si cu scule auto individuale, astfel incat sa iti poti contura propriul kit care sa te salveze din cele mai mari incurcaturi. Nicio provocare de pe traseu nu va mai fi prea mare si vei reusi sa le depasesti cu usurinta, atat timp cat dispui de instrumentele necesare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!