Livrare rapidă din stoc!

Aparate si unelte de masura de care ai nevoie in proiectele de bricolaj

Aparate si unelte de masura de care ai nevoie in proiectele de bricolaj
Proiectele de bricolaj realizate acasa ofera o satisfactie deosebita celor care le pun in practica. Acestea pot implica mult timp si nevoia a nenumarate instrumente, dar in final rezultatul poate fi unul care sa te bucure cu adevarat. Daca ai obiceiul de a face frecvent astfel de proiecte, este bine sa investesti intr-o serie de aparate si unelte pentru masurat, care sa te ajute sa faci totul cat mai bine, cu precizie maxima.

Ruleta

Ruleta clasica este unul dintre cele mai banale unelte de masura, dar este in acelasi timp si foarte utila. Asemenea produse pot avea lungimi diferite, in functie de ce ai nevoie cel mai frecvent si sunt usor de utilizat. Daca vrei sa achizitionezi o ruleta mai moderna, exista variante electronice, care sunt capabile sa dea masuratori precise nu doar in linie dreapta, ci si la rotund sau pe suprafete neregulate.

Nivela

Nivela este un alt instrument foarte popular si foarte usor de folosit. Sunt disponibile variante clasice, cunoscute si sub numele de boloboc, cu indicatoare pentru diverse unghiuri si care pot fi de mai multe marimi, si variante de tip laser, foarte performante si precise. Acestea din urma se alimenteaza de obicei cu baterii si vin cu un capat special pentru a fi prinse de diverse obiecte si apoi fixate sau cu suport pentru trepied, ceea ce ajuta si mai mult in numeroase contexte.

Roata pentru masurat distante

Daca in proiectele tale de bricolaj este nevoie sa masori frecvent distante de pe sol, atunci un astfel de aparat ti-ar putea fi de mare folos. Este vorba de o roata prevazuta cu o tija telescopica si cu o unitate ce este dotata cu afisaj digital, care iti va spune exact ce distanta ai parcurs intre un punct si altul. O astfel de roata se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior.

Aparat de masura digital

Aceste tipuri de aparate sunt de obicei multifunctionale si pot fi utilizate pe post de multimetru, voltmetru sau ampermetru, depinde de ce functii are fiecare dispozitiv in parte. Gandeste-te bine la ce achizitionezi, deoarece este posibil sa fie mai profitabil sa alegi un model electronic, multifunctional, decat sa cumperi cate un produs pentru fiecare tip de masuratori.

Subler

O astfel de unealta este utila atunci cand se doreste stabilirea unor masuratori externe, interne, de adancime sau de extindere. Sublerele au o precizie foarte buna si sunt utilizate la obiectele de dimensiuni reduse. Pot fi cu afisaj clasic, dar si digital.

Vinclu

Cand trebuie masurate unghiurile, vinclul este unealta de care ai nevoie. Este foarte simplu de folosit, informatiile date de gradatie sunt usor de citit, iar precizia este una excelenta.
Daca aceste aparate si unelte de masura ti-au starnit interesul si ai nevoie de unele dintre ele pentru proiecte de bricolaj facute acasa sau chiar pentru lucrul pe santiere, le poti cumpara cu usurinta de la Dauto, magazinul online care iti pune la dispozitie produse de inalta calitate la preturi avantajoase.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!