Livrare rapidă din stoc!

Doteaza-ti garajul cu cele mai bune scule auto

Doteaza-ti garajul cu cele mai bune scule auto
Fie ca esti reparator amator, fie esti mecanic cu acte in regula, totul decurge mult mai bine atunci cand ai la indemana uneltele potrivite pentru a putea gasi solutii eficiente pentru problemele pe care le are masina ta. A sti cum sa-ti echipezi garajul astfel incat sa ai tot ceea ce iti trebuie la timp, atunci cand lucrezi la o masina este imperios necesar. Nimanui nu-i place cand isi da seama ca ii lipseste o piesa absolut necesara intr-un anumit moment. Prin urmare, este indicat sa ai garajul dotat cu anumite unelte si ustensile ce iti pot fi de un real folos in momentul in care vrei sa mai mesteresti ceva la masina.

Piese mici, lucrari mari

Piulitele si suruburile sunt cele mai intalnite piese de care orice masina are nevoie la un moment dat, atunci cand vine vorba de fixarea unor segmenti sau a altor piese auto. Avand din fiecare cate putin, vei avea cu ce sa iti faci treaba ori de cate ori este nevoie. De asemenea, si sufele trebuie sa fie aduse in discutie in acest context, iar asta pentru ca si ele sunt absolut necesare atunci cand te lovesti de diverse defectiuni la inchiderea portierelor, de exemplu.

Cric hidraulic

Nu ai cum sa schimbi vreo roata de la masina fara o astfel de piesa, iar asta pentru ca este absolut necesar sa se ridice masina macar putin de la sol. Un cric hidraulic este secretul pentru a va ridica autoturismul chiar si in spatii inguste, in ideea in care poti inlocui o roata ce a facut pana sau s-a defectat in mers.

Cheie dinamometrica

Exista o diferenta in ceea ce priveste strangerea piulitelor si suruburilor la mana si actionarea lor cu ajutorul unei chei dinamometrice. Acestea fiind spuse, in orice garaj ar trebui sa existe o cheie dinamometrica, utila oricarui sofer care are grija de geometria rotilor sale sau care doreste sa inlocuiasca anvelopele de iarna cu cele de vara ori invers. Acest instrument este singura modalitate prin care te poti asigura ca fiecare surub va fi pus la locul lui.

Lampa led

Nu poti repara ceea ce nu poti vedea, motiv pentru care este necesar sa ai in garaj o lampa cu lumina puternica, care sa te ajute sa ai vizibilitate maxima chiar si in cele mai ascunse locuri. Sunt disponibile atat lampile cu LED montate pe cap, cat si cele de sine statatoare, asa ca poti alege totul in functie de propriile nevoi.

Dauto are tot ce iti trebuie

Oricare ar fi piesele de care ai nevoie sau ustensilele necesare intr-un garaj, nu uita ca la Dauto poti gasi exact ceea ce iti trebuie, la un pret foarte convenabil. Doteaza-ti garajul cu instrumentele potrivite, iar orice problema minora poate fi remediata chiar acasa, cu propriile ustensile. De ce sa dai bani la mecanic, cand poti singur sa iti repari masina atunci cand vine vorba de interventii simple, ce nu implica cunostinte prea multe si nici o experienta in acest sens?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!