Livrare rapidă din stoc!

Idei de iluminat interior si exterior pentru camioane

Idei de iluminat interior si exterior pentru camioane
Sistemul de iluminat de care dispune un camion este esential, atat cel interior, cat si exterior. Daca autovehiculul pe care il conduci nu produce suficienta lumina, exista solutii catre care merita sa te orientezi, iar la Dauto te asteptam cu numeroase propuneri pe care trebuie sa le ai in vedere.
 

Atmosfera interioara a camionului

Adauga o nota de rafinament si personalizeaza interiorul camionului cu optiunile de iluminat ambiental pe care le gasesti la noi. Lampile si plafonierele LED sunt usor de instalat si creeaza o atmosfera relaxanta, permitandu-ti sa obtii atmosfera perfecta pentru drumuri lungi sau popasuri pe timp de noapte.
 

Ilumineaza podeaua pentru siguranta si confort

Imbunatateste vizibilitatea si siguranta in interiorul camionului cu solutii de iluminare a podelei. Acestea pot fi montate sub scaune, panoul de bord sau panourile usilor si faciliteaza gasirea obiectelor scapate sau navigarea in interior in conditii de iluminare slaba. Descopera varietatea de optiuni de iluminare a podelei la Dauto.
 

Faruri cu LED pentru experienta de condus pe timp de noapte

Farurile LED de inalta performanta sunt cu adevarat esentiale pentru ca aceste lumini ofera o vizibilitate imbunatatita, o durata de viata mai lunga si un consum de energie mai mic decat becurile traditionale cu halogen. Cu o gama larga de dimensiuni si stiluri, la noi vei gasi farurile cu LED perfecte pentru marca si modelul camionului tau.
 

Lumini de ceata pentru vizibilitate in conditii meteo nefavorabile

Echipeaza camionul cu lumini de ceata de inalta calitate pentru a imbunatati vizibilitatea in conditii de ceata, ploaie sau zapada. Acestea te ajuta sa vezi mai bine drumul si fac vehiculul vizibil pentru ceilalti soferi.
 

Lumini si dispozitive de avertizare

Aceste dispozitive ofera o vizibilitate sporita pentru ceilalti soferi, ceea ce face ca vehiculul sa fie mai sigur. Alege dintre diverse stiluri, inclusiv optiuni cu semnalizatoare integrate, lumini de frana si lumini de mers inapoi pentru o functionalitate sporita.
 

Lumini de oglinda pentru vizibilitatea laterala a camionului

Imbunatateste vizibilitatea in oglinzile laterale ale camionului cu lumini LED integrate. In plus, luminile pot adauga o nota eleganta aspectului general al camionului, astfel ca merita sa le descoperi.
 

Lumini pentru grila pentru stilul si vizibilitatea partii frontale a camionului

Aceste lumini cu LED pot fi montate pe sau in spatele grilei, oferind o iluminare suplimentara, creand in acelasi timp un efect vizual atractiv. Alege dintre diverse modele, culori si dimensiuni pentru a se potrivi cu preferintele si nevoile tale.
 

Lumini de marcaj pentru un plus de siguranta

Asigura-te ca autocamionul tau indeplineste cerintele de reglementare si isi imbunatateste vizibilitatea pe sosea cu ajutorul luminilor de marcare de inalta calitate. Aceste lumini, care pot fi instalate pe partile laterale, fata si spate ale camionului, ii ajuta pe ceilalti soferi sa vada mai clar dimensiunile si miscarile vehiculului tau.

La Dauto te asteptam cu o selectie vasta, motiv pentru care vei avea certitudinea ca vei gasi exact ceea ce iti doresti, iar raportul calitate – pret este unul excelent. Tu ce idei ai pentru iluminat interior si exterior pentru camioane?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!